Forum Sanatorium - Kamienna Góra Strona Główna Forum Sanatorium - Kamienna Góra
...Dawni i obecni mieszkańcy, pracownicy, kuracjusze - odezwijcie się - to forum jest dla Was...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Zapraszamy nowych użytkowników do formularza rejestracyjnego naszego forum.
Rejestracja absolutnie nie boli i co najważniejsze nic nie kosztuje :-)

Poprzedni temat «» Następny temat
operacja kregoslupa
Autor Wiadomość
perelka

Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 10:10 am   operacja kregoslupa

Witam wszyskich na forum!
Bardzo duzo slyszalam dobrego na temat tego sanatorium.Szukam ludzi,ktorzy poddali sie operacji na kregoslupie.Mam bardzo mocna skolioze w odcinku piersiowym i ledzwiowym,nie pomoga juz zadne inne metody tylko operacja.Czy mozna zaufac tamtejszym lekarzom?Czy ktos przeszedl przez taka operacje i moglby sie ze mna podzielic swoimi doswiadczeniami?Bede wdzieczna za odpowiedz.

tomek6996 

Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 7:13 pm   

Przykro mi ale informacji na temat obecnej dzialalnosci szpitala nie udzielamy, forum , portal i strona, sa tworem czysto hobbistyczno-historycznym i tylko tym sie zajmujemy.

czajski 
Administrator

Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 8:47 pm   Re: Operacja kręgosłupa

Witamy nowego usera (nową userkę) z Austrii na naszym forum.
Zgodnie z tym co napisał @tomek i co jest zadeklarowane na stronie głównej nie nawiązujemy w żaden sposób do obecnej działalności placówki.
Poniżej cytat z naszej strony głównej:

Cytat:
"...Na stronie nie są zamieszczane żadne informacje o działalności i profilu DCR Sp. z o.o.!
Informacje takie..."

Jagusia

Wysłany: Pią Cze 19, 2009 6:10 pm   Re: operacja kregoslupa

perelka napisał/a:
Witam wszyskich na forum!
Bardzo duzo slyszalam dobrego na temat tego sanatorium.Szukam ludzi,ktorzy poddali sie operacji na kregoslupie.Mam bardzo mocna skolioze w odcinku piersiowym i ledzwiowym,nie pomoga juz zadne inne metody tylko operacja.Czy mozna zaufac tamtejszym lekarzom?Czy ktos przeszedl przez taka operacje i moglby sie ze m na podzielic swoimi doswiadczeniami?Bede wdzieczna za odpowiedz.

Witam.mam na imie Jadzia.postanowiłam napisać dlatego iż ja sama bende miała operacje skoliozy w Kamiennej Górze,szukałam na necie kogos kto miał taka operacje czy ktoś zna tamtejszych lekarzy ale nic nie znalazłam.Jak pojechalam ustalać termin operaji widziałam ten ośrodek pierwszy raz.Ufam mojemu lekarzowi (pracuje w Kamiennej Gorze)dlatego zdecydowałam sie na operaje.droga "perelko"jezeli masz pytania to pisz na jadzia2999@wp.pl postaram sie Tobie pomuc.Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu