Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2006 Posty: 277 Skąd: Sanatorium
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 6:21 pm
czy jest zaraźliwy? - na pewno może byc przyczyną alergii - jest silnym alergenem. Ja mam chyba na niego uczulenie.
Ela - niespełna pięć godzin przed ciszą wyborczą - proponujez taki temat?
Tak. Im szybciej zaczniemy, tym szybciej skończymy. Nawet jeśli nie ma na kogo, to z pewnością jest przeciw komu.
P.S. My się ciszy nie boimy,
Jak spotkamy- pożegnamy.
Podobała mi się TV Trwam. Czyjego autorstwa?
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 6:49 pm
Tonący sie brzytwy 3ma. O godz 20:00 orędzie do narodu ma wygłosić Jarek.
Nie wiem na co łon liczy? Nie zmienia się poglądów ani upodobań 48 godzin przed wyborami.
Wstrząsnęło mną dzisiaj gdy widziałem na TVN jak grzmiał, że ludzie lewicy przed laty byli nieczuli na biedę - a bieda była wszędzie.
Oczywiście obecnie jest dobrobyt - a jak się gdziekolwiek pojawia ubóstwo, to jeden z braci niezwłocznie leci niczym supermen ją likwidować.
Słowa na które się dzisiaj natknąłem na portalu TVN24 powiały grozą i wprowadziły stan lęku - jak tuż przed jakimś przewrotem wojskowym. Ostatnio się tak czułem gdy pewnej niedzieli nie zobaczyłem teleranka - tylko znajomą wtedy z codziennych relacji TV twarz Jaruzelskiego.
Zaczyna mieć mdłości na widok wizerunku tego gostka.
zobaczcie sami:...
Piotruś, nie ta TV Trwam! W życiu! Chodzi mi o tą z forum- nowe propozycje teleturniejów itd. To jest pod Hyde Park. Zajrzałamtam i zauważyłam, że nie dopisałam uśmiechniętej uśmieszki. TV Trwam : ). Teraz chyba lepiej. Przestraszyłam Cię?
[ Dodano: Pią Paź 19, 2007 9:52 pm ]
Pragnę jeszcze dodac, że buta niektórych ludzi jest przerażająca, a megalomania woła o pomstę. Uważam, że nie będzie aż tak źle - do niektórych wydarzeń nie ma powrotu. Podobno mali ludzie mają wielkie ambicje, i jeszcze większe kompleksy. Żyj i daj życ innym.
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 10:59 pm
No i zaczęła się Cisza Wyborcza
Od północy trwa cisza wyborcza. Nikt nie może agitować i przekonywać do programów partii wyborczych. I tak do niedzieli do 20-tej.
- W czasie ciszy zakazana jest wszelka agitacja polityczna, w tym na przykład prywatnych osób, które jeżdżą samochodami i mają bannery z politykami - podkreśla przewodniczący Państwowej Komisji Wyborcze Ferdynand Rymarz. Nie wolno także np. emitować w mediach reklamówek wyborczych, rozklejać plakatów, a nawet wpisywać treści agitacyjnych na forach internetowych. Kara za złamanie tych zasad może wynieść nawet milion złotych
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 12:55 am
Czy głosowali POzytywnie? hmm - wyniki są zaprezentowane tutaj - wystarczy kliknąć
Ku zdziwieniu wielu osób, pomimo miażdżącej przewagi w Kamiennej Górze Iwona Krawczyk (PO) nie dostała się do parlamentu w przeciwieństwie do swojej głównej konkurentki Marzeny Machałek (PIS). Iwona Krawczyk zajęła dziewiąte miejsce w okręgu jeleniogórsko- legnickim - co przy pięciu mandatach nie daje jej szansy na bycie posłanką. Marzena Machałek zajęła trzecie miejsce w okręgu, więc przy czterech mandatach na ugrupowanie - automatycznie gwarantuje jej wejście do parlamentu.
Widzę, że u was walka rozegrała się między dwiema kobietami! Hmm- może to miejsce dla mnie?
Samoobrona obiecywała 2-cyfrowy wynik. Nie znają swoich możliwości- mają 3-cyfrowy wynik. 1,53.
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 8:52 pm
Trzycyfrowy wynik - hehe dobre
Walka między dwoma kobietami i co najciekawsze ta co lokalnie wygrała (miażdżącą przewagą ) nie weszła do sejmu - bo sama Kamienna Góra to za mało. Liczyły się przecież głosy z całego okręgu legnicko- jeleniogórskiego.
Wybory mają to do siebie, że nawet jak człowiek nie bardzo chce, to się interesuje i śledzi. A i tak następnego dnia trzeba rano wstac, pomidorową ugotowac... Zgadzam się z Tomkiem, temat możemy zamknąc. Jeszcze tylko dodam, że patrząc na ogólnopolskie wyniki wyborów mogę stwierdzic, że moher nie jest zaraźliwy.